divendres, 15 de febrer del 2013

Noves propostes musicals amb l'educació

L´institut IES Mediterrània participa en un nou projecte per a potenciar les activitats musicals.Aquest projecte promogut per la Conselleria  d'Educació que dóna una subvenció màxima de 3.000 euros perquè aquestes activitats musicals es pugen realitzar. En aquest cas, al nostre IES li han correspost 700 euros per a cobrir totes les despeses que pugen sorgir, com a decorats, transport o material musical.

Totes les activitats les realitzaran els alumnes de música  de 4t d'ESO amb la professora Carmen Martínez, el Professor Juan Manuel Bujalance i el grup de teatre  del nostre professor Nicolás Pardo.

Al llarg d'aquest curs es faran 5 concerts en diferents llocs.Primerament faran un concert en aquest mes de març en l' IES Mediterrània.

Més tard faran un musical tant en l' Auditori de la Vila Joiosa,  com al saló d'actes de l'Ajuntament de Benidorm al mes de juny.

Esta sèrie d'activitats relacionades amb el món de la música s'han impulsat
perquè la música tinga una major presència en diferents punts de la Comunitat Valenciana, ja que és un element a tindre en compte per la gran història musical que tenim.

                                                                                          Unai González i Ramiro Rodenas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada