divendres, 30 de novembre del 2012

PRESENTACIÓ DE BICIDORM
El dijous 22 de novembre els alumnes de 1 de batxillerat de premsa  vam poder parlar amb Rebeca, treballadora del departament d'administració de l'Ajuntament, i ens va informar del nou sistema de lloguer de bicicletes a Benidorm.

Benidorm vol fomentar l'ús de la bici, per això ha creat un sistema de lloguer de bicicletes que  permet transportar-te d'un lloc a un altre agafant una bicicleta en una estació de qualsevol part de Benidorm i deixant-la en una altra. Les bicicletes són un transport públic amb un horari molt ampli, per poder agafar una bicicleta només t'has de fer una targeta que a l'any costa 35 euros i per a estudiants, pares o professorat 25 euros. Si vols una assegurança addicional costa 6 euros.

. La bicicleta es pot utilitzar com a màxim dues hores però si necessites més pots augmentar el temps. Aquest sistema de transport també està disponible a Dénia i Altea. A més, amb la targeta pots accedir a descomptes com al cableski,encara no s'han decidit quants descomptes hi haurà, però s'està negociant amb AICO. Aquest projecte va ser creat l'any passat però fins ara no ha estat en funcionament, actualment el servei de Bicidorm compta amb vint estacions, de les quals una estació està davant del nostre institut. Estan projectades altres vint més que en un futur es construiran. El problema està en els carrils bicis que a Benidorm no hi ha molts, però ja s'han reclamat i estan projectats.

La targeta es podria retirar si es fera un mal ús d'ella. Tota  la normativa  i resta d'informació està en la pàgina web: http://bicidorm.labici.net/
Ana López

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada