dimecres, 5 de maig del 2010

Visita del CRIS a l' IES Mediterrània

     El passat 16 de març rebérem la visita a l' IES Mediterrània del CRIS, Centre de Rehabilitació i Inserció  Social per a persones afectades per malalties mentals greus, on intenten millorar la seua qualitat de vida i la seua inserció social. Aquesta visita forma part d´un taller que s´anomena Activitats de la Vida Diària (AVD).
     Al CRIS es treballa amb gent del Centre de Dia de Benidorm, amb els quals es desenvolupen tallers de rehabilitació en funció de la malaltia de cadascú. El que intenten és recuperar els hàbits perduts a causa de les malalties o accidents, però realment els  costa molt esforç aconsseguir-ho. En concret el mòdul que estan desenvolupant al CRIS és el mòdul de Recursos Comunitaris. El que aprenen és com utilitzar i gaudir d'aquestos recursos. Així doncs, vingueren a visitar-nos per a conèixer-nos. 
    En arribar al centre esmorzaren a la cafeteria de Cicles Formatius d'Hostaleria i Turisme, esmorzar que prepararen els alumnes de PQPI de Cuina i Càtering i que serviren els alumnes de PQPI de Restaurant-Bar i Càtering. Després visitaren els tallers de cuina i cafeteria acompanyats del professorat de cuina i serveis que resolgueren tots els seus dubtes.
    Per acabar la cap d'estudis de Cicles Formatius els presentà tota la nostra oferta formativa pel que fa a la Formació Professional i els assessorà de tota la resta de formació en la comarca.
   Acabaren la visita amb l'acomiadament del director Luis González.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada