dimecres, 12 de maig del 2010

JORNADA ITALIANA A L'IES

JORNADA ITALIANA A L'IES

Jornada Gastronòmica italiana. Els alumnes van tindre l'oportunitat de fer pràctiques de cuina i provar diferents menjars italians.

Tots els cursos al nostre centre s'organitzen activitats relacionades amb la cuina i gastronomia de diversos països europeus, França i Regne Unit, però aquesta vegada la professora d'italià, Mari Sol, conjuntament amb el departament de cuina i la col-laboració de diversos alumnes de 2n de cuina, van organitzar una jornada italiana el passat 20 de febrer.

Els encarregats d'enfundar-se el davantall i posar les mans en la massa van ser els alumnes de 3er i 4t d'ESO que van optar a principi de curs per italià com 2n idioma. Amb l'ajuda d'alumnes de cuina i sota la supervisió de la professora de cuina Sonia Cabrera d'aquests últims, van aprendre a realitzar un típic dolç italià amb un lleu sabor a llima i melmelada, anomenat Crostatta. Els xics es van familiaritzar amb la pastisseria i van aprendre regles bàsiques que s'han de seguir dins la cuina.

A 5a hora, els nostres "piccolos" pastissers, van poder gaudir de diferents menjars italians, que havien cuinat els alumnes del mòdul. I per suposat, una vegada acabada la degustació i com a postres, van poder menjar-se la Crostatta que ells mateixos havien cuinat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada