dimarts, 4 de maig del 2010

Presentació del llibre "Cento i les mones", de Manel Joan Arinyó


El passat dia 23 de març l'escriptor va donar una presentació als alumnes de 1r d'ESO del llibre Cento i les mones, una lectura obligatòria d'aquest curs.
En la xarrada l'escriptor va contar moltes desavinences de la seua vida. Entre altres va contar els seus inicis en el món de l'escriptura. Cap a l'any 1978, Manel Joan es trobava fent la mili a la capital, Madrid; però la falta d'activitat el feia avorrir-se molt, per la qual cosa va decidir dedicar-se a escriure, ja que li agradava molt la lectura, el món de les lletres. En els seus inicis la temàtica principal de les seues obres va ser l'eròtica; però amb el temps va començar a escriure llibres d'aventures per a xiquets.
El més sorprenent va arribar quan l'escriptor va contar com havia arribat fins a l'institut, ell era professor a Cullera i per donar la xarrada va haver d'agafar el cotxe i presentar-se a l'institut. Segons va contar, durant la travesia en direcció a Benidorm el seu mòvil va sonar unes quantes vegades, però ell, temerós de que la policia el veguera i el multara no va agafar-ho. Però estava ja impacient i va agafar-lo, just en el moment en que la guàrdia civil va veure'l, així que el van parar i per altres motius, un tant inusuals, el van multar amb una suma important de diners.
Va eixir-li car a l'escirptor donar la xarrada a l'nstitut!

Mario Paredes Sánchez 1r BAT - C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada