dilluns, 3 de maig del 2010

Sostenibilitat al Mediterrània

CAMPANYA SOSTENIBILITAT


El reciclatge comporta cada vegada un aspecte més important en la societat, està impulsat per diverses organitzacions que intenten promoure la cura del medi ambient. És per aquest motiu que al nostre propi institut un grup de prefessorat ha creat una campanya de sostenibilitat que s'ocupa de diversos camps del reciclatge amb diferents objectius, tots a veure amb l'impuls del pensament ecològic.

El recliclatge de paper, oli i altres productes.
El reciclatge del paper ha estat impulsat en totes les aules de l'institut amb un contenidor blau per al paper, un groc per a envasos de plàstic i tetrabricks, i un gris per a l'orgànic. De la mateixa manera, aquests contenidors estan al pati per diverses zones per a reciclar tot allò que no s' utilitza al centre.
Com que al nostre institut s' ubiquen els Cicles Formatius d' Hostaleria i Turisme, i concretament en els de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia, en el de Grau Superior de Restauració i PQPI de Cuina i Càtering s'ha promogut el reciclatge d'oli utilitzat a les cuines.
Ecoescoles. 
Aquest apartat és de caràcter internacional i participen una gran part dels instituts de Benidorm, entre els quals està el nostre, amb l'objectiu d'aconseguir la senyera blava ( aquella que donen a centres que es consciencien amb el reciclatge). Això ho aconseguixen amb el reciclatge de diversos productes i la reducció del consum d'aigua, entre altres.
Hort escolar.

És un projecte ecològic que s'ha promogut al nostre institut per alguns professor en el qual s'utilitzen sistemes de regadiu ecològics ,regadiu per goteig, principalment, adob animal. Els productes obtinguts en aquest hort es destinen a la venda o es faciliten als Cicles de Cuina.
Tot això no resulta productiu si no compten amb la COL·LABORACIÓ DELS ALUMNES,
LA VOSTRA !!!!
Mario Paredes Sánchez i David Fernández Fernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada