dilluns, 17 de maig del 2010

Sagunt 2010


El passat 20 d´Abril van anar a Sagunt,una excursió organitzada per la professora de llatí Esther i la professora de grec Elena.
Van anar els grups de 4rt d'ESO, 1r i 2n de BAT a veure un teatre anomenat Prometeo Encadenado i a fer unes activitats d´escritura,ceràmica i mosaic.
Va començar el teatre amb un coro ballant i després van començar a parlar,i durant tota l´obra apareix Prometeo encadenat perquè estava castigat pel déu Zeus i eixia cada estona el coro ballant, parlant i cantant, finalment no va acabar bé perquè Zeus no el va perdonar, ja que el gènere de l´obra era una tragèdia.
Quan va acabar l´obra van quedar a una hora per anar a les activitars, alguns es quedaren pel poble, altres descansant i altres anaren al castell de Sagunt, és un castell molt bonic i està prop del teatre. La pujada fou molt cansada però va meréixer la pena perquè tenia molts bones vistes, era molt gran,i no ens donà temps a visitar-lo en la totalitat.El castell va ser construït pels romans i després els moriscos i cristians l'invadiren en diverses ocasions.
Com eren molts i eren 3 activitats ens van dividir i cadas cú va elegir l´activitat que volia fer, aleshores ens van anar uns per a l´activitat d´escriptura, altres per a l´activitat de ceràmica i altres per a l´activitat de mosaic. Cal ressenyar que ens mancà temps per a realitzar-los adequadament.
El viatge en l'autobús , de tornada , acabà com dirien a la Grècia Clàssica com una veritable Odissea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada