dimecres, 19 de maig del 2010

MEDITERRÀNIA AMB HAITÍ


El passat mes de gener va ocórrer un tràgic terratrèmol a Haití. El seisme de 7.3 graus en l'escala de Richter va fer tremolar Port Príncep durant un minut etern i molt poc temps després es van produir dues repliques més.
Haití sol·licità ajuda i per això com tants altres organismes, persones i voluntaris l'IES Mediterrània va voler bolcar-se en aquesta causa. Va crear una campanya en la qual tost els alumnes haurien d'haver participat.Des de gener fins a març es van dur a terme tres accions per a ajudar-los.
La primera d'elles va ser L'ENTREPÀ SOLIDARI, on cadascun que comprara alguna cosa a la cantina podria pagar-la pel seu valor o pel que volguera i dir que era per a la causa Haití. La segona va ser LA TUTORIA SOLIDÀRIA on els alumnes que volgueren donarien diners als tutors
per a anar augmentant la recaptació del centre. I la tercera i última LA XOCOLATADA SOLIDÀRIA,on per un euro els alumnes gaudirien d'un got de xocolata i un tros de coca, que van preparar els alumnes de PQPI de Cuina i Càtering, i que serviren els alumnes de PQPI de Serveis de Restaurant-Bar i Càtering. Aquesta actuació va ser reforçada per la visita de l'Escola Infantil del Col·legi de l'Ermita, de la Vila Joiosa que col·laboraren amb la mateixa quantitat.
La recaptació final va ser un poc més de 500€ que es van ingressar al banc.
Des d'aquest espai volem agrair als alumnes, professors, pares i tot el personal de l'IES Mediterrània que participaren en la campanya.
Melani Brandariz Cañellas 1ºBat.H

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada