dijous, 27 de maig del 2010

RECOMANACIONS PER A L'ESTIU

.- Los gigantes de la luna.

Pablo gaudeix d'una vida bastant càmoda, però està un poc tancat en si mateix. Per això el seu pare li crida “ El caragol mutante”. Naísma, una nena saharaui procedent d'un campament de refugiats, li contarà el secret del gegants de la lluna, que no consistirà con ell creia, en un vaixell replet de plata, sinó en altra cosa.


.- Aun quedan piratas en la costa de la muerte

Hèctor ha suspès diverses assignatures, i els seus pares li envien a passar l'estiu amb uns parents a un poble gallec. AL principi no li fa cap gràcia però després comença a descobrir un atractiu món d'històries i llegendes, i es fa molt amic de la seva cosina Carolina. Un dia comença a rebre estranys missatges iguals als quals apareixen en La illa del tresor, que és el llibre que s'ha de llegir per a les seves classes d'Anglès i també el llibre que l'avi de Carolina li va deixar a l'àvia quan va ser capturat durant la guerra civil, abans de morir. Gràcies a les pistes que troben en ell,els dos cosins descobriran un tresor que va deixar l'avi i s'enfrontaran a Xan, que li fa classes particulars, i al seu sinistre amic Marco, que pretenen quedar-se amb el tresor.


.- Cuando Hitler robó el conejo rosa.


En aquest relat autobiogràfic -sobre la seva vivència com jueu-alemanya en la Segona Guerra Mundial-, Anna sent que al llevar-li el seu conill rosa de peluix, li estan arravassant bruscament la seva infància, i es veu obligada a incorporar-se al complex món dehttp://www.google.es/ preocupacions i responsabilitats dels adults

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada