dijous, 20 de maig del 2010

ACOMIADAMENT PROFESSORS !!!



ACOMIADAMENT A DOS DELS NOSTRES PROFESSORS

         Sabem que aquest és el vostre últim any amb nosaltres, i ens agradaria acomiadar-vos amb tota la nostra amabilitat,  per donar-nos saviesa en les branques de plàstica i matemàtiques.

0

         Ens agradaria acomiadar-nos de tu, Rubén Ávila, per les classes de plàstica, i per passar tots aquests anys amb nosaltres, ja que han passat moltes coses. Al principi donàvem classes en l'antic institut, en el Salt de l'Aigua. Estàvem molt estrets, però convivíem tots, i gràcies a les teues classes, ho véiem tot amb més color.
Quan arribàrem a aquest centre, encara que estàrem en un institut amb molt poc color, gràcies a tu, tornem a veure les coses i la vida en l'institut de diferent manera. Les teues classes ens serveixen per a descarregar i tindre una estona un poc més relaxada, ja que totes les altres classes no són com la teua.
         Per açò i per moltíssimes coses més, et volem donar les gràcies ; gràcies per ensenyar-nos que els colors alegren la vida, per contar-nos les teues pròpies teories de la fi del món, i per moltes coses més, tots et donem les gràcies.
         Esperem que aquesta nova etapa de la teua vida, siga gratificant, i que continues sent com ets, ja que la teua simpatia i amabilitat et portaran molt lluny...
         Gràcies Rubén, esperem que et vaja tot perfecte, i que no oblides mai l'etapa de la teua vida que vas compartir amb tots nosaltres... Gràcies i fins a prompte!




0

         I com no a tu,  María José Rodríguez, per tots aquests anys, tota la teua vida dedicada a ensenyar-nos i a educar-nos, per les teues classes de matemàtiques.
         Donares classe a algun dels nostres pares ,  hui els teus alumnes són els fills. Així que  no sols et donem les gràcies nosaltres, sinó també els nostres pares, ja que també vas compartir la teua saviesa  amb ells.
         Has estat amb nosaltres en l'antic institut, i has estat des del principi fins al final, ensenyant-nos matemàtiques, i no sols això, sinó que també ens has ensenyat la importància que té ser bona persona, ja que sempre t'ofereixes per a ajudar quan algú ho necessita, ja siga per a explicar les matemàtiques a les persones que els costa un poc més, com per a obrir les portes de les classes a primera hora, quan tots estem mig dormits.
         Et volíem donar les gràcies tots, pels anys que has passat amb tots nosaltres, i per totes les experiències que hem passat junts. Te n'has anat de viatge amb nosaltres, has participat en sopars , en el cor, en les activitats del centre, en les paellas sota la pluja, i sempre has estat ajudant en tot el que has pogut. Gràcies per estes coses, que encara que en principi pareixen menudes, al final són grans moments que hem compartit tots, i que et fan una gran professora´però sobretot una gran persona.
         Des d'ara, començaràs una nova vida, sense haver de despertar-te tan prompte, i sense tant aclaparament, no hauràs d'aguantar els dies de pluja, ni les finestres que cauen, ja que l'any passat va caure la finestra de la teua classe.
         Esperem de tot cor, que mai oblides que has estat en este institut, que ens has donat classes , però que ens has ensenyat moltes altres  coses.
         Et volem donar les gràcies per totes aquestes coses, i altres que de segur no recordemi que  al final acaben convertint persones com tu, en belles i grans  persones. Gràcies de veritat. Gaudeix de la teua nova vida i torna a visitar-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada