dijous, 20 de maig del 2010

III Jornades Formatives d'Hostaleria i Turisme

ELs dies 4,5 i 6 de maig, se celebraren la III edició de les Jornades Formatives d'Hostaleria i Turisme a l'IES MEDITTERÀNIA, destinades a donar una visió professional als alumnes dels Cicles Formatius.
A la inaguració estigueren Gemma Amor presidenta del Patronat de Turisme de Costablanca, Camilo Miró director de l'Institut Valencià de Qualificacions Professionals, Antonio Devesa subdirector de la Direcció Territorial d'Educació d'Alacant, Antonio Major Director d'HOSBEC, Manuel Cabezuelos Regidor de Turisme de l'Ajuntament de Benidorm i Luís González Director del nostre centre.
Al llarg de tres dies, els alumnes i professors gaudiren de diverses activitats en diversos espais. A la cuina, caps de cuina de reconegut prestigi elaboraren les seues receptes més suggeridores.
A la cafeteria, el soumelier de Macro donà una lliçó magistral sobre El vi Monastrell propi de la nostra comarca. La jornada acabà amb una exposició des dels orígens del café fins a la preparació d'un bon café.
A l'aula multiusos, els alumnes de Turisme conegueren la peculiar forma de treballar d'una Agència de Viatges: Viajes Zafiro que, majoritàriament, treballa amb internet; el turisme de salut de la mà del Conseller Delegat de l'Hotel Sha de l'Albir; aprofundiren en el tractament de protocol i finalitzaren amb una sessió de couching.
Per a la cloenda, el Sr. Josep A.Ivars presentà l'INVAT-TUR, Institut Valencià Tecnològic de Turisme que s'ubica a la nostra ciutat. Així mateix, comptaren amb la presència del Sr. Agustín Navarro alcalde de la ciutat de Benidorm i Irene Bajo Regidora d'Educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada