dilluns, 5 de novembre del 2012

L’IES MEDITERRÀNIA AL FÒRUM INTERNACIONAL DE TURISME Els dies 18 i 19 d’octubre se celebrarà la XVI edició del Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm sota el títol , La transformació del producte gastronòmic en experiència turística, i els alumnes dels CCFF de Direcció de Cuina , Gestió d’Allotjaments Turístics i Guia, Informació i Assistència Turística van estar allí. L’Ajuntament de Benidorm que impulsà , en primer lloc, la Setmana Gastronòmica per a implicar al sector de la restauració en el desenvolupament turístic, i després
presentà les Jornades de la Cullera, el Concurs de Pintxos i Tapes, amb molt d’èxit , i finalment preparà les Jornades dels Arrossos, ha apostat per donar a conèixer els nostres productes i la seua elaboració com un al.licient més a la nostra ciutat, que compta amb un total de 330 restaurants, 133 cafeteries i 570 bars. D’igual manera ho plantejà la consellera Lola Jhonson, posant a Benidorm com a líder nacional del turisme de sol i platja , però ara també per l’oferta gastronòmica d’ alt nivell, tant de la cuina popular com de la cuina creativa. El XVI Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm destacà per la qualitat dels ponents, com Gerry Dawes, escriptor i expert en turisme gastronòmic, i la persona que obrí les portes a Ferran Adrià als Estats Units, Óscar Carrión, de la Universitat d’Alacant, Cristina Recoder, directora de l’ Institut d’Estudis Turístics, David Izquierdo, de l’ Associació Espanyola de Destins per a la promoció del turisme gastronòmic, o Domènec Biosca, Premi al Mèrit Turístic en 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada