dijous, 21 de juny del 2012

Pere Miguel, el nostre atleta.

Pere Miguel va nàixer a Benidorm i està estudiant a l'institut IES MEDITERRÀNIA 1r de BAT, on porta endavant els seus estudis amb l’entrenament.


Dedica el seu temps lliure a practicar atletisme, perquè li agrada molt fer esport i cuidar-se.

Abans de fer atletisme, s’apuntà a waterpolo, però li llevava molt de temps i entrenava lluny de sa casa. Llavors s’entusiasmà pel triatló, per això va començar a practicar atletisme.

La seua família sempre ha estat ahí per ajudar-lo i recolzar-lo en el seu camí, ja que sempre han volgut el millor per a ell, el waterpolo li feia perdre molt de temps d'estudi , així que començà a entrenar en atletisme.

Recorda com a la millor experiència com a atleta la tercera posició en la seua primera carrera. Però mira cap al futur i amb esforç i dedicació el seu equip i ell mateix van millorant en aquest esport i cada vegada li agrada més.

Practicant aquesta disciplina ha aprés que mai s'ha de mirar enrere, que ha de seguir endavant per poder seguir creixent com a esportista, però també com a persona: “Ho done tot a la pista, el running per a mi és una forma de vida”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada