dijous, 7 de març del 2013

Oferta formativa a la Universitat


El dimecres 27 de febrer els alumnes de segon de batxillerat de l'IES Mediterrània van anar d'excursió a la diputació d'Alacant en autobús amb les professores Marieta Álvarez i Isabel Revert com a responsables i la orientadora María José Lillo .
Es va elegir esta jornada perquè hi havia varietat de Universitats.
La jornada va començar a les huit i mitja del matí on van agafar l'autobús i es van dirigir camí a la diputació, allí van rebre informació sobre les possibilitats a l'hora d' entrar en una carrera com la nota de tall, informació sobre les distintes carreres i les eixides professionals.
 Van estar aproximadament fins a les dotze i mitja i quan van acabar com va sobrar temps van anar al campus de la Universitat d'Alacant.
Alguns alumnes van poder informar-se i aclarir dubtes sobre el que volen estudiar, tanmateix altres esperaven més varietat d'Universitats i no van quedar satisfets perquè quasi totes les universitats eren privades.
Els alumnes de segon de batxillerat ens han comentat que també hi havia gent d'altres instituts i que els van regalar bolis, samarretes, borses etc.
Finalment van tornar a l'institut.


Paula González Navalón i Sandra Múñoz Lora-Villar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada