dimecres, 14 de març del 2012

Martín Fiz, campió del món de marató, a Benidorm

El campió del món de marató, Goterborg 1995, va donar una coferència el 12 de març a les 8:15 de la vesprada en el saló d`actes de l’ajuntament  de Benidorm sobre "L’ esforç i la disciplina en l’esport". Martín va donar la conferència mitjançant al Club d`opinió de Benidorm, on  et pots inscriure per 60 euros anuals.
Fiz a més de ser campió del món de marató, té més títols, records i condecoracions.Va guanyar  la marató de Helsinki en 1993 on va ser el seu debut, Campió d`Europa de marató en 1994, de nou, a Helsinki. Després d’aconseguir el títols de campió del mon, va ser 4ª en les Olimpíades d’Atlanta en 1996, en Seul 1996 va aconseguir el record d`Espanya amb un temps de 2h 8m 05s, també va ser subcampió del món en Atenas 1997, quedant campió altre espayol Abel Antón.Aquest mateix any li van concedir el premi Príncep d`Astúries a l’esport a tot l’equip espanyol de marató. Es va retirar de l`alta competició el 28 d`octubre en 2001 en Madrid, després de córrer la Marató del "Milinio".
En la conferècia, Martin Fiz va recordar  anècdotes de la seua ciutat de Victòria, com havia d’enganyar al seu pare per a córrer, etc. Va ser molt interessant per a la gent esportista, però a més divertida; era motivant per a seguir entrenant dur i amb paciència, i per a aconseguir resultats.
Vos ho dic jo que……………..
Pere Miguel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada