dimecres, 21 de març del 2012

FINAL II CONCURS DE COCTELERIA-MODALITAT MOJITO

El dijous 8 de març al pub T-class de la Vila Joiosa se celebrà la final del II Concurs de Cocteleria, en aquesta ocasió, modalitat Mojitos  dins de la 12a edició de les Jornades Gastronòmiques que emmarca la marca La Vila Gastronòmica. Dos representatnts de l'IES Mediterrània, Daniel Gallego del CFGM Serveis en Restauració de 2n i David Alguacil del CFGM Serveis en Restauració de 1r, amb dos representats del CDT de Benidorm i del CDT de Gandía prepararen tres mojitos cadascú per tal que un jurat tècnic i d'altre degustador donaren com a guanyadors en segon y tercer lloc als nostres alumnes. Així doncs, Daniel Gallego aconseguí la segona posició i David Alguacil la tercera.
La nostra participació en aquestes Jornades  es completà amb el servei dels alumnes del CFGM de Serveis en Restauració i del PQPI de Serveis en la Mostra de Vi Mediterrani, que tingué lloc el divendres 9 i en el servei del sopar de cloenda el diumenge 11 a l'hotel AL.LON de la ciutat.
Des d'ací cal felicitar als nostres guanyadors, Daniel Gallego i al seu professor Juan Luna, i a David Alguacil i al seu professor Raül Mechó.

De segur que ja estan preparant-se per a la propera edició,  CAIPIRINHA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada