dimarts, 14 de febrer del 2012

SETMANA DE LA FRANCOFONIA


Els alumnes de francés de tots els cursos del nostre institut, hem assistit durant la setmana del 13 al 17 de febrer, a diverses activitats, organitzades pel departament de francés. Cada alumne ha fet un treball relacionat amb el nostre país veí, França.



Una de les activitats va ser un taller de traducció i interpretació, dirigit als alumnes de batxillerat, van vindre dues alumnes de la Universitat d’Alacant. Ens van explicar en que consistia la carrera que estudiaven, perquè l'estudiaven i moltes més coses, i tot açò en francès.



Altra de les activitats va ser el taller de cuina, com tots els anys, cuinant diferents menjars típics de França, ens van donar a provar i  ens explicaven com es feia, i en que consistia (crêpes, gofres...)



Per últim, en grups d’alumnes realitzarem un quiz amb preguntes sobre França i l’últim dia el divendres, es fiu l'acte de cloenda de la setmana de la Francofonia, on ens donarem els premis dels treballs de cada curs,  i també als guanyadors dels quiz. per acabar, els alumnes de música ens deleitarem amb un petit concert.  

Fins l'any que ve!

Ana Isabel  Martín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada