divendres, 2 de desembre del 2011

Dia del discapacitat 3 de desembre

El dia 29 de novembre a l'IES Mediterrània es va representar una obra teatral en la sala d'usos múltiples per tal d'integrar a l'alumnat del centre amb els alumnes discapacitats.
L'objectiu principal de l'obra era riure's amb els alumnes que interpretaven l'obra i no riure's d'ells.La representació constaba de tres parts i va ser interpretada pel grup de teatre FAULA TEATRE.
La primera part estava basada en un conte del comte Lucanor volia donar a entendre que al mentider quan diu la veritat mai el creuran.La segona volia significar que si la felicitat vols trobar, les coses xicotetes tens que buscar.La tercera era de Hans Christian Andersen i ens va fer pensar que hi ha que creure el que els ulls veuen i no el que et diguen els altres.
L'obra va tindre gran èxit i van participar tant l'alumnat com el professorat, a més va assistir la Regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Benidorm Eva Mayor.
Esperem que aquest tipus d'actuacions tornen a repetir-se perquè ens apropem i coneguem un poc més a les persones amb discapacitat per a veure'ls amb altres ulls.

Xavi Reinosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada